BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 28, 2009

anak buble bee(anak b)


anak buble bee- dah menunjuk aksi nak selam dia walaupun belum parking.

Sunday, November 8, 2009

juara abs pada 7 hb nov 09(Mergong kedah)

videogading bayan berjaya menambat hati pengadil untuk mendapat tempat pertama dalam ketegori tanpa lawi(abs) cuma gagal untuk dapat botb apa pun aku berpuas hati pasal 2 ekor abs aku bawa kedua kedua dapat no. cuma anak b saja belum bersedia di meja pengadil.

Tuesday, November 3, 2009

tamara

video

Saturday, October 10, 2009

abs



ayam ni mengulangi kejayaannya didungun..setakat ni ayam dah dapat botb-2 kali juara kategori dan top ten 2 kali.

Monday, September 7, 2009

dah pindah rumah (sold 1.3K)


muda ni penah dapat no 2 kat melaka kemudian dah berpindah ke penang

MULANYA

Dari tahun 1997 saya suka sangat melawat satu reban kat kl ni dragon serama farm milik encik nazri. boleh kata seminggu 2 3 kali saya akan pi jenguk..masa tu terkenal dengan satu baka yang cukup power "TO MASIKO" EMM Dengan dadanya cam bola sepak. sapa tengok memang tak berkelip mata. masa tu cutting apple lah selalu jadi tumpuan. selalu juga saya terlibat dalam pertandingan yang beliau anjurkan.

SELAMAT DATANG DAN SELAMAT BERTANDANG

Ramai member member dah ada blog sendiri terasa ketingalan pula..so apa lagi untuk memeriahkan lagi kemeriahan serama seluruh serama maka terbitlah blog serama milik adham hehehhe.

MINAT ASAL

ayam sabung/ayam laga/ayam siam. inilah minat mula saya. saya memelihara berbagai jenis baka ayam sabung ni..boleh kata lebih dari 70 ekor dalam reban rumah saya di sempadan thailand. tingkatan 1 saya dah masuk bon bon disekitar kedah kiranya peminat cilik lah sampailah saya mula bekerja di Melaka masa dan keadaan tak mengizinkan saya stop terus minat ini hingga sekarang.